TESTZondag 3 mei:

Vandaag is het dan eindelijk zover er komt een leidingswissel. Dit wil zeggen dat jullie vandaag een helemaal nieuwe leidingsploeg krijgen voor 1 dag. Nu wie dat zullen zijn gaan we nog niet verklappen dus kom zeker naar de joengele om 13:45u en dan mogen jullie om 17u weer naar huis.

 

Zondag 10 mei:

Vandaag is het pic-nic in het park voor het hele dorp het belooft een hele leuke dag te worden en hopelijk is ook de zon van de partij. Breng dus zeker jullie mama’s en papa’s voor na de pic-nic. We spreken af om 12u aan de trappen van het gemeentehuis en om 14u mogen jullie mama of papa jullie weer komen halen.

 

Zondag 17 mei:

Omdat een echte kapoen het bos als zijn broekzak kent gaan we vandaag jullie kennis even op de proef stellen. We gaan namelijk een groot bosspel spelen. Als jullie misschien toch nog even twijfelen aan jullie kennis van het bos aarzel dan zeker niet om naar de bibliotheek te rennen en alles te lezen wat er over het Zoniënwoud in de bibliotheek te vinden is. We spreken af om 13:45u aan de joengele en na de scouts om 17u is het infomoment over het kamp dus jullie ouders mogen nog even blijven.

Heb jij de kamp presentatie gemist?
Via deze link kan je hem rustig bekijken : http://prezi.com/zi_zo5tmn6lo/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Zondag 24 mei:

Omdat jullie vorige week al het bos hebben leren kennen gaan we nu zien wie de beste kapoen is van de hele wereld en of jullie klaar zijn voor op kamp te gaan door jullie te onderwerpen aan enkele diepgaande testen. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat jullie deze met glans zullen doorstaan dus wees zeker niet bang om naar de joengele te komen tussen 13:45u en 17u.

 

Zondag 31 mei:

Vandaag Is het helaas geen scouts gezien jullie leiding een prinses moet redden die in een hele hoge toren gevangen zit en dit een levensgevaarlijke missie is. We hadden voorgesteld om de hulp in te roepen van onze kapoenen omdat onze missie dan een betere kans had om te slagen maar onze opdrachtgever vond dat het anders te gemakkelijk werd dus mogen jullie niet mee. Maar niet getreurd nog maar een maandje en jullie mogen met ons op het leukste kamp van jullie leven.

Arend, Sneeuwhoen, Mustang, Beer, Argali, SpitsvogelLaatste berichten:

Hallo kapoenenBericht aan de kapoenen ...

Hallo...
Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de kapoenen:

Maarten Charlier

Maarten Charlier

totem: Salangaan

Maarten is jarig op 15 november 2019.

0496 91 21 20

Sint-Annastraat 36
3090 Overijse

In leiding bij : Jongverkenners,Verkenners,Jin,Kapoenen,Welpen

Thomas Moffat

Thomas Moffat

totem: Spitsvogel

0499 40 09 42

In leiding bij : Jongverkenners,Verkenners,Kapoenen,Welpen