Welkom

tent vol talentOnze scouts is jaren geleden opgestart in Hoeilaart door onze Opper-scout Luc Menu. Sinds jaar en dag proberen wij zijn visie verder te zetten van generatie op generatie.

Onze activiteiten vinden elke zondag van de maand plaats, buiten de laatste zondag. Dan nemen we even vrijaf. Hou toch maar goed de Korrel in het oog, want soms vallen er ook activiteiten op een ander moment.

Via deze site blijf je steeds up to date over alle veranderingen. Je kan er telefoonnummers vinden, foto’s vinden, … noem maar op.

Om contact op te nemen met de hoofdleiding verwijs ik je graag door naar de pagina ‘De hoofdleiding’. Daar vind je hun telefoonnummers.
Je kan ze uiteraard altijd bereiken op het e-mailadres vvksmdekorrelaar@hotmail.com

Om misbruik te voorkomen hebben we besloten om de GSM-nummers van de leidingsploeg niet online te zetten. Je vindt hun gegevens wel altijd terug in de papieren versie van De Korrel.
Wij vragen dan ook graag om met algemene zaken naar de hoofdleiding te gaan. Zo wordt de leiding wat gespaard en zijn we zeker dat er niets over het hoofd wordt gezien.

Onder het tabblad “Meestertaken” kan je terug vinden welke persoon er verantwoordelijk is voor een taak. Zo kan je persoonlijk contact op nemen met de Tentenmeesters of met de archiefmeesters, …