Meestertaken

Zit je met een specifieke vraag? Weet je niet wie aanspreken? Wil je iets kwijt?

Dan is er nu de oplossing!

Gelieve de Takleiding of Meesters niet voor onnodige dingen lastig te vallen. Met simpele algemene vragen kunt u het best de hoofdleiding bereiken. Dit kan telefonisch of via het emailadres: vvksmdekorrelaar@hotmail.com

Hier vind je de lijst van de meestertaken die jij als ouder misschien eens nodig hebt.

Groepsleiding

Spitsvogel – Thomas Moffat – 0499/40.09.42

Salangaan – Maarten Charlier – 0496/91.21.20

Takleiding

De takleiding is een soort van ‘minibaas’ over een bepaalde tak (groep). Bij hen kan je terecht voor specifieke vragen of problemen.

Kapoenen : Arend – Nick Demol – 0472/86.33.47

Welpen: Koala – Nick Velle – 0478/71.38.83

Jongverkenners: Grijsbokje – Charlotte Koole – 0478/65.91.85

Verkenners: Brulaap – Wiebe Vandenborre – 0472/78.37.53

Materiaalmeester

Wil je materiaal huren (banken, kookgerief,…) of heb je thuis materiaal liggen (frigo, hout,…) waarvan je denkt dat de scouts er misschien wel iets mee kan doen, laat het dan gerust aan hen weten! Jonas Fransen en Isaac Sterckx helpen je wel verder.

Archief- en kaartenmeester

Heb jij nog foto’s thuis liggen van de scouts en wil je ze in ons archief plaatsen? Dit kan! Spreek onze archiefmeesters maar aan en zij zullen je zeker dankbaar zijn. Moest je thuis een heleboel kaarten hebben liggen van overal en moest je hier niets meer mee aanvangen, mag je die best altijd aan ons geven. Misschien komen ze ons wel eens van pas.

Tentenmeester

Geef je een feestje of zin om met heel de familie te gaan kamperen? Dan kan je bij ons tenten huren! Kijk ook even op onze pagina over het tentenverhuur voor meer info.

Knutselmeester

Ligt je huis vol met knutselmateriaal, behangpapier, potten verf,….. en weet je niet wat je ermee moet aanvangen? Wie weet kunnen wij er wel iets leuks van maken! Laat de knutselmeester Judith (en/of de materiaalmeesters) gerust maar iets weten!

Penningmeester

Problemen met betalingen? De rekeningen worden door onze hoofdleiding in orde gebracht. Laat best iets weten als er iets niet klopt.

Webmeester

Vraag je je af wie deze site onderhoudt? Heb je een artikel gevonden dat wij nog niet hebben? Heb je vragen over de site, een tip of opmerking? Laat het mij gerust maar weten. Dus laat maar een berichtje na op de site of laat het weten aan de webmeester Chimpansee (Michael Tasiaux).